περισσότερο

  Γιατί θέλω να αποκτήσω ένα καλλίγραμμο σώμα.

  Στόχος ο οποίος μπορεί να επιτευχθεί ευκολότερα εάν γυμνάζομαι.

  Γιατί η υψηλή αυτοεκτίμηση, έχει ανεκτίμητη αξία.

  Μελέτες έχουν δείξει πως η απώλεια βάρους συμβάλλει σε ένα υγιές σώμα αλλά και πνεύμα, ανεβάζοντας τη διάθεση και αλλάζοντας την εικόνα που έχει κανείς για τον ίδιο του τον εαυτό.

  Γιατί η καρδιά μου πάλλεται περίπου 100.000 φορές την ημέρα & θέλω να συνεχίσει να χτυπάει δυνατά!

  Εάν έχω Δείκτη Μάζας Σώματος άνω του 25 έχει αποδειχθεί πως ακόμα και μικρή απώλεια βάρους έχει θετικό αντίκτυπο στην υγεία μου. Για παράδειγμα ακόμα και απώλεια κιλών της τάξεως του 5 έως 10% του αρχικού βάρους, οδηγεί σε καλύτερο έλεγχο της πίεσης, της χοληστερίνης και του ζαχάρου.

  Γιατί θα έχω περισσότερη ενέργεια & αντοχές.

  Χάνοντας το περιττό βάρος το σώμα δεν «ξοδεύει» πλέον περιττή ενέργεια για να συντηρεί τα πολλά κιλά του, αλλά τη χρησιμοποιεί εποικοδομητικά για να ανταποκρίνεται στην απαιτητική καθημερινότητα.

  Γιατί θέλω να χαίρομαι τη κάθε στιγμή της ζωής μου και χωρίς να με «βαραίνουν» τα περιττά κιλά!

  Ο ιδανικότερος τρόπος για να περιγράψει κανείς το ρόλο των συμπληρωμάτων διατροφής στην απώλεια βάρους, είναι αυτός του καλύτερού σας φίλου.

  Ποιος είναι ο ρόλος των συμπληρωμάτων διατροφής  στην απώλεια βάρους;

  Τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής για το αδυνάτισμα αποτελούν ένα σύμμαχο που «σας κρατάει» το χέρι καθ’ όλη τη διάρκεια της προσπάθειας για την προσέγγιση του επιθυμητού βάρους, γράμμωσης και αλλαγής της εικόνας του εαυτού σας. Περιέχουν φυσικά συστατικά τα οποία βρίσκουμε στις τροφές, στις κατάλληλες όμως ποσότητες για να επιτύχουν:

  • Ενίσχυση της φυσιολογική διεργασίας του μεταβολισμού.
  • Διαχείριση της καύσης και της αποθήκευσης του λίπους.
  • Τον μακροπρόθεσμο έλεγχο της όρεξης.
  • Εξισορρόπηση των μηχανισμών παραγωγής ενέργειας.

  Στο σημείο αυτό πρέπει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός πως τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής για απώλεια βάρους υποβοηθούν, και δεν υποκαθιστούν, έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής & διατροφή, ενώ ενισχύεται η αποτελεσματικότητα τους με καθημερινή σωματική δραστηριότητα.