Η γυμναστική αποτελεί βασικό παράγοντα για να χάσετε βάρος. Την ίδια όμως στιγμή θα πρέπει να θρέψετε σωστά το σώμα σας για να μην εξαντλήσετε τις αποθήκες σας.

Εάν γυμνάζεστε τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδες τότε η διατροφή σας αποτελεί το «καύσιμό» σας. Κατεβάστε το πρόγραμμα διατροφής από τους ειδικούς της Vitamins Academy για να μάθετε το πώς.

small1
download_schedule_gr

Το διαιτολόγιο που ακολουθεί βασίζεται σε θερμιδικές εκτιμήσεις, βάσει των στοιχείων του γενικού πληθυσμού. Για μία εξατομικευμένη προσέγγιση επισκεφθείτε έναν διαπιστευμένο διαιτολόγο, διατροφολόγο. Οι εκτιμήσεις είναι βασισμένες στις EER equations are from the Institute of Medicine. Dietary Reference Intakes for Energy, Carbohydrate, Fiber, Fat, Fatty Acids, Cholesterol, Protein, and Amino Acids. Washington (DC): The National Academies Press; 2002. Το διαιτολόγιο αναφέρεται στον υγιή ενήλικο πληθυσμό και δεν ενδείκνυται για παιδιά, γυναίκες κατά την εγκυμοσύνη και ασθενείς. Ακολουθώντας τις παραπάνω οδηγίες αναμένεται να χάνετε 0.5 με 1 κιλό την εβδομάδα ανάλογα με τη σωματική σας διάπλαση, τη φυσική σας δραστηριότητα και άλλους παράγοντες.