Δεκαετία του ’80. Σε μία εποχή που θεωρείται η αρχή της Ψηφιακής Επανάστασης, δημιουργώντας ένα νέο μοτίβο ζωής που εξαπλώνεται ραγδαία, μία ελληνική εταιρεία κάνει τη δική της επανάσταση…

Με εφόδια τη διορατικότητα και οδηγό το όραμά της, προτείνει ένα φυσικό εναλλακτικό τρόπο ζωής, σε μία εποχή που κάθε άλλο παρά απαραίτητος ήταν. Η ίδρυση της Power Health το 1984 σηματοδοτείται από την τόλμη της να μιλήσει πρώτη για πράγματα καινούργια όπως βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής, φυτοθεραπεία και ομοιοπαθητική. Γνωρίζοντας ότι η φύση αποτελεί αστείρευτη πηγή ζωής και απόλυτος σύμμαχος της υγείας μας, μελετά, αξιοποιεί και προσφέρει τις ευεργετικές ιδιότητές της μέσα από δικά της προϊόντα.

Μέσα από μία πορεία 30 χρόνων, δεν παύει στιγμή να μετουσιώνει την πίστη της και τις γνώσεις της, τόσο στους Έλληνες φαρμακοποιούς, όσο και στην ελληνική οικογένεια που αρχίζουν να στρέφονται σε μία νέα νοοτροπία πρόληψης και θεραπείας με τη δύναμη της φύσης.

Σήμερα, έχοντας ένα τεράστιο φάσμα γνώσης πάνω στα φυσικά θρεπτικά συστατικά, καθώς και την εμπειρία που απαιτούνται μέσα από ένα άρτια καταρτισμένο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης, πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά και δημιουργεί τη Vitamins Academy την 1η ‘’Ακαδημία Βιταμινών’’ στην Ελλάδα.

Η ‘’VITAMINS ACADEMY’’ για την Power Health αποτελεί την απόλυτη έκφραση εξέλιξης, ευθύνης και χρέους απέναντι σε όλους εκείνους που εδώ και 30 χρόνια της εμπιστεύονται την υγεία τους.

Αποτελεί μία καινοτομία στο χώρο της έγκυρης και αξιόπιστης πληροφόρησης των καταναλωτών πάνω στις βιταμίνες, τις ιδιότητές τους, τη χρήση τους και τα οφέλη τους. Αποτελεί ένα σύγχρονο «εκπαιδευτικό πολυεργαλείο» για τον καταναλωτή μέσα από το οποίο μπορεί να ενημερώνεται για τα συμπληρώματα διατροφής, ώστε να είναι σε θέση να αξιοποιεί, να κρίνει και να επιλέγει πάντα σε συνεργασία με το φαρμακοποιό αυτό που χρειάζεται.

Η ‘’VITAMINS ACADEMY’’ παρέχει στους καταναλωτές ένα μεγάλο φάσμα δυνατοτήτων,
ορισμένες από τις οποίες είναι οι εξής:

  • Πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας όπου παρέχεται η δυνατότητα e-learning, μέσω μικρών videoαπό το επιστημονικό μας τμήμα το οποίο ενημερώνει πάνω στις ιδιότητες και τα οφέλη των βιταμινών.
  • Εφαρμογή Mobile. Παροχή γνώσεων… εν κινήσει! Επιτρέπει την πρόσβαση μέσω κινητού σε μία πολυδιάστατη εφαρμογή, όπου μέσω ερωτήσεων ο καταναλωτής οδηγείται στη σωστή επιλογή προϊόντος που καλύπτει τις δικές του ανάγκες, Ταυτόχρονα, δίνονται έξυπνα tip sκαι συμβουλές διατροφής.
    Επισήμανση πλησιέστερου φαρμακείου. Μέσω της εφαρμογής Mobile ο καταναλωτής μπορεί να γνωρίζει ποιο είναι το κοντινότερο φαρμακείο, από το σημείο στο οποίο βρίσκεται, όπου είναι διαθέσιμο το προϊόν που αναζητά.

Η Power Health πιστεύει ότι «Η Γνώση είναι Δύναμη». Η δύναμη που πρέπει να έχει κάθε καταναλωτής να κάνει τη σωστή επιλογή για να έχει μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Και αυτό αποτελεί δέσμευση.